Rólunk - redőnyfutár - UNREGISTERED VERSION

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk


A műanyag redőny típusok több féle műszaki tartalommal rendelhetők, hogy mindenki igényének megfelelő redőnyt találjon. A különféle redőny típusok más és más minőséget, és árkategóriát képviselnek.
A szúnyoghálós redőny, mint a redőny egyik változata egy igen gazdaságos megoldás, hiszen a redőny funkciója nem változik, viszont a redőny tokjába épített mozgatható szúnyogháló kizárja a rovarokat, szúnyogokat. A vakolható redőny illetve az ablakra építhető redőny típus előnye, hogy rejtve marad az épület homlokzatán, amennyiben ezt a redőny típust választja, már a tervezés fázisában vagy a meglevő ablak cserénél a kivitelezésbe be kell ütemezni az ilyen redőny telepítését.

Napjainkban gyakori, hogy a felépített épületbe valamelyik redőny tokot előre beszerelik. A meglevő, beépített redőny tokba műanyag redőny, vagy alumínium redőny típust is fel tudunk szerelni, megfelelő műszaki tartalommal. (alumínium redőny esetén rendelhető motorizált változat is.) Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kiadott redőny árajánlat, minden költséget tartalmazzon. A redőny áraink tartalmazzák a gurtni automatát is, ez nálunk a redőny tartozéka. 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz